Warehouse Insights

Warehouse Insights vindt plaats bij de Midden Nederland Hallen in Barneveld. 


Datum en tijd

Dinsdag 10 mei 2022
De deuren gaan open om 8.30 uur. 
Rond de klok van 17.00 uur sluiten we af met een borrel.


Locatie

Midden Nederland Hallen
Thorbeckelaan 123
3771 ED Barneveld

(zie route)

Kom je met het openbaar vervoer? Het station ligt op een 2,5 kilometer van de locatie en is eenvoudig te bereiken met de taxi.

Wil je overnachten? Op 15 minuten rijden van Midden Nederland Hallen ligt het Van der Valk Hotel in Apeldoorn. Ook zijn er enkele hotels in Lunteren.


Catering

Er zijn muntjes te koop waarmee je de gehele dag gebruik kunt maken van de verschillende foodcorners in de Expohal. Betalen kan met pin. Retourneren van munten is niet mogelijk!

 

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail. Enkele dagen voor aanvang van Warehouse Insights sturen wij je nog een keer de bevestiging per e-mail, inclusief praktische informatie.
 

Ticketsoorten 

Ticketsoort Uitleg
Primaire doelgroep of genodigde

Behoor jij tot de primaire doelgroep of ben jij genodigde of ben je genodigd dan mag je gratis deelnemen aan Warehouse Insights. Primaire doelgroep: logistiek manager; supply chain manager; warehouse manager; ICT-manager/directeur; logistieke dienstverlener; directie logistieke dienstverlener en voorraadhoudende bedrijven; vervoersbedrijven incl magazijn; verladers en groothandel. 

Prijs: € 0,- 

Niet-commerciële 
logistiek

Ben jij consultant of docent dan verwelkomen we je natuurlijk ook graag op het event. Jouw prijs is:

Prijs: € 299,- 

Commercieël
in logistiek 

Ben jij aanbieder van logistieke systemen, producten en/of diensten, dan verwelkomen we je natuurlijk ook graag op het event. Jouw prijs is: 

Prijs: € 699,- 


Sessies kiezen

Het is niet nodig om een keuze te maken voor een sessie. Alle sessies zijn vrij toegankelijk. 
 

Annuleren

Tot vier weken voor aanvang van het event kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het event ben je 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het event ben je het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Je plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. 


Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V., gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 4 februari 2015 onder depotnummer 17/2015. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.