LINE UP >>>


 

Gevarieerd programma rondom drie thema's. 


Met een enorme voorraad inspirerende sprekers en leerzame kennissessies staan we stil bij de laatste ontwikkelingen en uitdagingen rondom drie thema's:
 

Future Proof Logistics 

Om continuïteit in warehousing te waarborgen is het belangrijk om trends te volgen en een visie te ontwikkelen. Het adopteren van trends gaat gepaard met veranderende processen en inzichten. Onderwerpen zoals vastgoed, inrichting, beveiliging, arbeidsmarkt en duurzaamheid worden in dit thema onder de aandacht gebracht.
 

Digitale Innovaties

Digitalisering is niet meer weg te denken uit onze warehouses. WMS systemen, Artificial Intelligence, Digital Twinning, voorspelmethodieken, voorraadbeheer etc.. maken onderdeel uit van onze dagelijkse operaties. De trends en ontwikkelingen laten we je graag zien tijdens Warehouse Insights.
 

Material Handling 

Naast AGV’s rukken nu ook de AMR’s op om Material Handling nog efficiënter te kunnen uitvoeren. Robots en automatische systemen worden meer en meer gemeengoed in de logistiek; mede onder druk van e-commerce. Het aantal oplossingen neemt fors toe en daarmee ook de keuzemogelijkheid. Om keuzestress te voorkomen en de basis te leggen voor een goede voorbereiding en perfecte uitrol van een dergelijk systeem, laten we tijdens Warehouse Insights diverse oplossingen zien.

 

Naast de drie thema's bestaat het programma uit verschillende onderdelen waar inspiratie, innovatie en interactie elkaar gedurende de gehele dag afwisselen.  Warehouse Insights kent een gevarieerd programma
 

Uiteraard is dit jouw dag en stel jij je eigen programma samen! Keuze uit diverse onderdelen:
 

Praktijkcases
Op het EXPO plein vertellen toonaangevende bedrijven je graag over hun ervaringen op het gebied van innovatieve logistieke implementaties. Wat zijn de voordelen maar vooral ook de valkuilen van een digitale of material handling oplossing. Waar moeten we op letten? Stel je vraag aan deze ervaringsdeskundigen.


Expertsessies
In de collegezalen nemen experts het woord. Deze professionals delen graag hun kennis en kunde met jou. Weet jij bijvoorbeeld al hoe werkgeluk kan bijdragen aan een positief bedrijfsresultaat en klanttevredenheid? En hoe zit het eigenlijk met je voorraadbeheer? Laat je inspireren door deze experts en maak jouw werkveld nog boeiender!


Talkshows
Kijk jij ook graag naar een talkshow? Wij hebben onze eigen Annemarie Brüning (Hart van Nederland) die met passie onze gastsprekers het hemd van het lijf gaat vragen. Wij hebben gasten uitgenodigd die jou alle ins- en outs vertellen over bijvoorbeeld darkstores en microfulfilment centers. Deze nieuwe concepten worden door steeds meer retailers omarmd. Welke material handling oplossingen zijn er om deze concepten te ondersteunen? Laat je verrassen en inspireren door gebruikers en leveranciers.


Logistieke catwalk
Kijk, luister en geniet met ons mee van deze innovatieve show waar we je gaan verrassen met productvernieuwingen. Wij bieden onze partners een podium om diverse oplossingen te laten zien aan een groot publiek. Denk hierbij aan AMR's in warehouses - welke uitvoeringen zijn er, wat kunnen ze, waar zitten de verschillen? En ook indoor navigatiesystemen zullen niet ontbreken. Hoe werkt het precies en wat heb je er aan? Onze partners zullen je in korte pitches hierover bijpraten.


Kennissessies
De klant aan het woord! Dat is wat we voor ogen hebben met deze kennissessies. Onze partners, leveranciers van logistieke producten en diensten, laten je graag zien op welke manier hun oplossing is geïmplementeerd bij een klant. De 'waarom vraag' aan de klant staat daarbij centraal. Dit geeft de behoefte aan die er leeft om een bepaald logistiek probleem op te lossen.' Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen aan de gebruikers en aanbieders van de getoonde oplossingen.


Warehouse van de toekomst
HBO studenten presenteren hun warehouse van de toekomst! Wat kun je bereiken als je alle menselijke taken vervangt door drones, robots, AI, voorspelmodellen etc..? Wat is de output dan in volume, welke ruimte is er om flexibel op- en af te schalen en wat kan de ROI zijn? Met deze uitdagende opdracht gaan de studenten aan de slag. Een presentatie van de beste ideeën wordt exclusief gedeeld met de bezoekers van Warehouse Insights - hotspot voor innovatie!


Partnerplein
Verrijk je kennis, praat bij met vakgenoten en geniet van een lekker drankje en hapje op ons partnerplein. Onze partners staan je graag te woord en helpen je met het vinden van een logistieke oplossing. Maar natuurlijk ook voor het delen van ervaringen en visies staan ze voor je klaar. Fijn dat we elkaar weer kunnen ontmoeten en inspireren!


Wil jij hierbij zijn?
 

Meld je aan, dan houden we je op de hoogte van het programma.
 

GRATIS AANMELDEN WAREHOUSE INSIGHTS >>