Richard van Hooijdonk

Trendwatcher & Futurist

Als futurist, keynotespreker en trendwatcher is Richard van Hooijdonk een autoriteit op het gebied van opkomst van nieuwe technologieën. Met zijn internationale researchteam onderzoekt hij trends op het gebied van robotica, drones, zelfrijdende systemen, 3D & 4D printing, sensoren, blockchain, quantum computing, neurotech, biotech, platforms en augmented & virtual reality. Samen met kunstmatige intelligentie zorgen deze technologieën voor baanbrekende mogelijkheden, maar ook voor uitdagingen en bedreigingen voor mensen, bedrijven en overheden. 

Laat je inspiriren door Richard tijdens zijn talk over de toekomst van logsitiek en supply chain om 13.15 uur in de Expohal

Marijn de Weerdt-Samwel

Bol.com

Marijn heeft een achtergrond in retail en FMCG, 9 jaar geleden de overstap gemaakt naar bol.com. Binnen bol.com heeft ze binnen diverse afdelingen gewerkt en meegebouwd aan de ontwikkeling van het platform zoals het nu is. Sinds een klein jaar is Marijn verantwoordelijk voor de logistieke operatie (netwerk van warehouses en meerdere distributiepartners), waarbij de uitdaging is om het Bol.com netwerk van warehouses en distributie optimaal in te zetten en de klantbelofte iedere dag waar te maken. Dit doet ze samen met een fantastisch team.

Marijn schuift tijdens het plenaire programma samen met Richard en Liesbeth Oudesluijs aan tafel bij Annemieke Brüning voor een gesprek over toekomstig leiderschap en de banen en vaardigheden die daarbij nodig zijn.

Liesbeth Oudesluijs

Odin foodcoop

Liesbeth Oudesluijs is logistiek manager bij Odin foodcoop en voorzitter van het VLM Vrouwennetwerk. 

Liesbeth schuift tijdens het plenaire programma samen met Richard en Marijn aan tafel bij Annemieke Brüning voor een gesprek over toekomstig leiderschap en de banen en vaardigheden die daarbij nodig zijn.

Thomas Thans 

GXO Logistics

Thomas Thans is  Innovation Lead België, Nederland en Duitsland.

Thomas verzorgt samen met Steve Wiersma tijdens het plenair programma een sessie over Robotpilots.

Steve Wiersma 

GXO Logistics

Steve Wiersma is Business Development Director Netherlands & Belgium.

Steve verzorgt samen met Thomas Thans tijdens het plenair programma een sessie over Robotpilots.

Frederik Nieuwenhuys

Picnic

Frederik Nieuwenhuys is medeoprichter van Picnic en verantwoordelijk voor de bouw en inrichting van de warehouses.

Hij verzorgt tijdens het plenair programma een sessie over het gerobotiseerde DC van Picnic. .

Diana Vink

LOGIMPRO 

Diana is interim logistiek manager en begeleidingskundige. Daarnaast is ze ook mentor van jonge logistieke professionals. Haar missie is om de logistieke wereld menselijker te maken. Door bewustwording te creëren op wat aandacht voor de mensen in je organisatie kan bijdragen aan het succes. Door alles wat ik gezien heb, maar vooral ook zelf heb ervaren kan ik nu namelijk stelliger dan ooit zeggen dat je gemotiveerde mensen nodig hebt om succesvol te zijn: als leidinggevende, als team en als organisatie in zijn geheel. 

Om 10.45 uur praten Diana en Elvera Mulder je in het Logistiek Café bij over waarom een Positieve Werkcultuur belangrijk is.

Elvera Mulder

Blokker

Elevera is operations Manager bij Blokker  Nu zo’n 7 jaar werkzaam bij het bedrijf, de laatste 2 jaar als Operations Manager. Verantwoordelijk voor het operationele gedeelte van de logistiek in Geldermalsen. Ben zelf onderaan de ladder begonnen en heb alle functies binnen het DC gezien of gedaan. 

Inmiddels grote veranderingen mee mogen maken en een grote bijdrage mogen leveren, in waaronder de verbouwing van het Dc tot Omnichannel Dc. Op dit moment zijn we druk bezig verder te ontwikkelen als 3PL (logistiek dienstverlener) met 2 grote interne klanten als Blokker en BCC. En daarnaast 1 externe klant Big Bazar. Waarbij de uitdaging elke dag weer ligt tussen mens, proces en de klantbelofte zowel offline als online.

Zelf ben ik een leider die het mensgericht leidinggeven heel belangrijk vindt. Zonder mensen, geen output en zonder passie en positiviteit geen motivatie.

Om 10.45 uur staat Elvera samen met Diana Vink  in het Logistiek Café klaar om je mee te nemen in haar verhaal (en wat jij daarvan kunt leren). 

Roland Slegers

DeliveryMatch

Twaalf jaar kennis is gebundeld in het boek 'e-Commerce Logistics in Europe'. Het boek beschrijft de steeds grote wordende complexiteit en diversiteit aan saleskanalen en de disconnectie daarvan met de logistieke operatie erachter. Op basis van onderzoek is beschreven wat retailers bieden op het gebied van logistieke service en sustainability en wat consumenten op dit vlak willen.

Roland neemt deel aan de talkshow 'Boeken op Tafel' om 11.45 uur in  het Logistiek Café.

Jeroen van den Berg

JvdB Consulting 

Recent lanceerde adviseur Jeroen van den Berg de derde herziene druk van zijn boek 'Highly Competitive Warehouse Management'. Het boek laat zien hoe je stapsgewijs een magazijn verbetert tot best-in-class niveau. 

Jeroen neemt deel aan de talkshow 'Boeken op Tafel' om 11.45 uur in  het Logistiek Café.

Michel van Buren

BLMC

Michel van Buren is oprichter en eigenaar van BLMC, al 20 jaar specialist in supply chain consultancy en interim-management. Als business consultant begeleidt hij directies van middelgrote en grote bedrijven bij het formuleren van hun supply chain strategie en het succesvol implementeren daarvan.

In samenwerking met Nyenrode Business Universiteit ontplooit hij kennisinitiatieven zoals het Supply Chain Excellence Leadership Platform (SCELP) en de tweejaarlijkse Nationale Supply Chain Monitor. Samen met hoogleraar Jack van der Veen schreef Michel het boek Regisseer de keten. 

Michel neemt deel aan de talkshow 'Boeken op Tafel' om 11.45 uur in  het Logistiek Café.

Jeroen Gehlen

Wuunder

Tech-wonder Jeroen Gehlen is medeoprichter van het zakelijk verzendplatform Wuunder. Waar IT een succesvol kernonderdeel vormt van de corenbusiness. 

Benieuwd naar de wereld van de darkstores? Kom om 14.15 uur naar het Logistiek Café.

Frank Verwoerd

CBRE

Frank Verwoerd is Head of Research bij CBRE. Hij houdt zich bezig met onderzoek naar de vastgoedmarkt. 

Benieuwd naar de wereld van de darkstores? Frank en Jeroen Gehlen verzorgen samen onder leiding van Tom van 't Hek om 14.15 uur een talkshow over dit onderwerp in het Logistiek Café.

Veerle Fris 

Hogeschool Rotterdam

Derdedejaars student Logistics Management | Ambassadeur van de opleiding Logistics Management.

Veerle vertegenwoordigt de Hogeschool Rotterdam tijdens de sessie Toekomstbestendig Warehouse om 15.30 uur in het Logistiek Café.

Annemieke de Leeuw 

Hogeschool Rotterdam

Als manager en adviseur heeft Annemieke de Leeuw 20 jaar ervaring in de wereld van logistiek. Sinds 2015 is Annemieke docent aan de Hogeschool van Rotterdam waar zijnhet bedrijfsleven en de onderwijs samenbrengt. 

Annemieke is als docent betrokken bij de sessie Toekomstbestendig Warehouse om 15.30 uur in het Logistiek Café.

René Geujen

Next Level

René Geujen is Director Plan Development bij Next Level. In zijn functie richt hij zich vooral op de voorkant van de projecten. 

René is betrokken bij de sessie Toekomstbestendig Warehouse om 15.30 uur in het Logistiek Café.

Leon Simons

Carbon Footprinting Programma

Leon Simons is programma manager van het Carbon Footprinting programma, voor Topsector Logistiek. Je partner voor het verduurzamen van logistiek. 

Leon is betrokken bij de sessie Toekomstbestendig Warehouse om 15.30 uur in het Logistiek Café.

Jurgen Mook

Nedcargo

Jurgen Mook heeft sinds 1 juli 2021 als ceo de dagelijkse leiding van Nedcargo Logistics en Forwarding. Al sinds 2013 is hij nauw betrokken bij het reilen en zeilen van het logistieke bedrijf. Dankzij zijn pragmatische aanpak, gedetailleerde kennis van alle processtappen en sterk analytisch vermogen weet hij moeiteloos de pijnpunten te adresseren en verbeteringen door te voeren. Jurgen floreert in snel veranderende omgevingen, en weet met zijn bevlogenheid mensen in hun kracht te zetten en hun talenten te ontplooien.

Jurgen verzorgt tijdens Warehouse Insights een partnersessie

Jan Kraaijeveld

Slimstock

Jan Kraaijeveld komt als Voorraadexpert bij Slimstock dagelijks over de vloer bij tal van toonaangevende bedrijven. Hij ziet het als zijn doel om mensen en bedrijven beter te laten presteren op het gebied van forecasting en voorraadmanagement.
 

Jan verzorgt tijdens Warehouse Insights een partnersessie

Stefan Oldenburg

R&F Travel Retail | Stena Line

Stefan Oldenburg is een ervaren Supply Chain Manager met een bewezen track record in WMS-omgevingen en in de industriële en maritieme industrie. Hij is bekwaam in marketingmanagement, onderhandelen, bedrijfsplanning, coaching en verkoop. Sterke operationele professional, die het boeiend vindt om u te vertellen over de toegevoegde waarde van de services van SiB Solutions in zijn internationale operatie.  


Stefan verzorgt tijdens Warehouse Insights een partnersessie

Sjoerd Visser

Lowpad

Sjoerd Visser is als Business Development Manager vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van het bedrijf Lowpad. In zijn kennissessie “Automatiseringsimplementaties - lessons learned” deelt hij zijn opgedane kennis over de ontwikkeling van de markt en de praktische handvatten voor toekomstige projecten. 

Sjoerd verzorgt tijdens Warehouse Insights een partnersessie

Henk van Mullem

SSI SCHÄFER

Henk van Mullem, Business Unit Manager Products & Equipment Belgium and the Netherlands | SSI SCHÄFER projecten. 

Henk verzorgt tijdens Warehouse Insights een partnersessie

Peter Brouwers

Bol.com

Sinds 1996 ben ik werkzaam in de Informatie Technologie. Via LogicaCMG, AEGON en Verdonck, Klooster ben ik in oktober 2014 bij bol.com als teamlead van Service Management gestart. In maart 2015 zijn we gestart met de transformatie van de IT organisatie in een DevOps organisatie. Eind 2020 heb ik de overstap gemaakt naar de Logistieke IT teams en werk ik samen met de engineers die voor bol.com de Warehouse Management Systemen innoveren. 

Peter verzorgt tijdens Warehouse Insights een partnersessie

Edin Mehmedbegovic

Manhattan Associates

Na zijn studie Master of Science, Supply Chain Management, heeft Edin meerdere functies bij o.a. de HEMA en Prenatal bekleedt. In 2012 is hij bij Manhattan Associates gestart als implementation consultant waar hij na bijna 5 jaar een uitstapje heeft gemaakt naar SAP Ariba. Inmiddels is hij alweer ruim drie jaar werkzaam als Business Solution Architect waar hij verantwoordelijk is voor design en implementatie bij diverse nationale en internationale klanten. 

Edin verzorgt tijdens Warehouse Insights een partnersessie

Philippe Coerten

Zijerveld

Philippe Coerten is Supply Chain Projectmanager bij Zijerveld, onderdeel van FrieslandCampina. Philippe heeft in verschillende supplychain-rollen bij het kaasbedrijf veel kennis en ervaring opgebouwd. Met deze expertise levert hij een belangrijke bijdrage aan de verdere professionalisering van de supply chain. 

Philippe verzorgt tijdens Warehouse Insights een partnersessie

Kevin Kindt 

stichd

Kevin Kindt is Senior Project Manager @stichd

Kevin verzorgt tijdens Warehouse Insights een partnersessie

Thomas Den Otter

Vanas Engineering

Thomas Den Otter is al vijf jaar ingenieur bij Vanas Engineering. Hij ontwerpt de plannen voor een geautomatiseerd magazijn en zit van bij de start rond de tekentafel samen met de klant. In deze kennissessie neemt hij je mee naar het prille begin van het project bij Elektramat, waar hij alle details geeft - van de kiem van het project tot de afterservice. Hij legt de gekende Vanas-werkwijze uit, waar we niet enkel leveren, maar ook meedenken met de klant en een op maat gemaakte oplossing ontwerpen. 

Thomas verzorgt tijdens Warehouse Insights een partnersessie

Jan Hulsmann

Valor

Jan heeft een technische en economische studie afgerond en voorheen op directie nivo bij Philips, Fei en Vanderlande gewerkt.
In 2015 heeft hij samen met Gerby Maas Valor opgericht en heeft daarmee grote klanten projecten gerealiseerd.
Hij heeft ook voor diverse klanten magazijn inrichtingen geadviseerd.

Jan verzorgt tijdens Warehouse Insights een partnersessie

Grégory Lecaignardan 

Savoye

Grégory Lecaignard is software product manager bij Savoye en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen van softwaretools voor de supply chain. 

Grégory verzorgt tijdens Warehouse Insights een partnersessie

Guido Guiking 

DLL
Als "Senior Intralogistics Sales Manager" voor de Benelux maak ik deel uit van een internationaal team. We maken (geautomatiseerde) bedrijfsmiddelen en technologieën bereikbaar voor onze klanten door het aanbieden van passende financieringsoplossingen. Dit doen we wereldwijd, met lokale aanwezigheid.

We delen kennis en expertise met onze collega's over de hele wereld, waardoor we de meest innovatieve en beste financiële oplossingen ontwikkelen. Dit helpt mij om een passend aanbod neer te kunnen leggen bij onze klanten, ondanks de veranderende marktomstandigheden.

Dankzij mijn ruime expertise in de financiële dienstverlening en de focus op de intralogistieke sector, kan ik snel schakelen en met een passende financieringsoplossing komen.  

Guido verzorgt tijdens Warehouse Insights een partnersessie

Marco Wagner

DLL

Als “Global Head of Intralogistics” deel ik graag mijn ervaring met collega’s en bedrijven op het gebied van intralogistiek. Automatisering bereikbaar maken voor bedrijven is de doelstelling en binnen DLL realiseren we dat met veel plezier en op innovatieve wijze.

Marco verzorgt samen met Guido Guiking en Cesar Nosti tijdens Warehouse Insights een partnersessie

Cesar Nosti

DLL

Als ‘Senior Intralogistics Sales Manager” voor Zuid- en Oost-Europa met ruime ervaring in de intra logistieke sector kan ik bedrijven helpen bij realiseren van intralogistieke en geautomatiseerde projecten. Ik heb meer dan 22 jaar gewerkt aan complexe automatiseringsprojecten in de branche waardoor ik weet wat er speelt in de sector. Daardoor kan ik branche kennis combineren met innovatieve, financiële oplossingen.

Cesar verzorgt samen met Guido Guiking en Marco Wagner tijdens Warehouse Insights een partnersessie

Mark Mulder

P&O Ferrymasters

Mark Mulder is Commercial Director en Executive Board Member bij P&O Ferrymasters. Vanaf 2014 reeds werkzaam bij P&O Ferrymasters als Director Contract Logistics en Executive Board Member en sinds 2021 in zijn huidige rol.
Mark heeft een brede ervaring in de logistiek; hij heeft zijn sporen verdiend in reorganisatie- en integratietrajecten en financiële verbetertrajecten.

Mark verzorgt tijdens Warehouse Insights een partnersessie.

Werner De Swap

Knapp

Director of Sales at KNAPP Benelux.

 

Werner verzorgt tijdens Warehouse Insights een partnersessie.

René Hermes

Körber

De Nederlander Rene Hermes is lid van de hoofddirectie van Körber en wereldwijd verantwoordelijk voor innovatie & marketing. Hermes is ingenieur van opleiding. Met zijn achtergrond in technologie en enthousiasme voor marketing verbindt hij supply chain professionals met een wereld vol mogelijkheden om de complexiteit van supply chains te overwinnen. 

René verzorgt tijdens Warehouse Insights een partnersessie.

Annemarie Brüning

Dagvoorzitter

Presentatrice Annemarie Brüning kennen we van onder andere 'Hart van Nederland'. Inmiddels is Annemarie het vertrouwde gezicht bij Logistiek evenementen en het recent gelanceerde Logistiek Café.

Tom van 't Hek

Dagvoorzitter

Veelzijdig man Tom van 't Hek is naast dagvoorzitter ook radiopresentator bij o.a. BNR Nieuwsradio en Radio Tour de France. Als Tophockeyer is hij bondscoach geweest van dames hockey. Tijdens Warehouse Insights begeleidt Tom diverse sessies. 

Heres Stad

Hoofdredacteur Logistiek

Wat is Warehouse Insights zonder Logistiek boegbeeld Heres Stad? Hij noemt zichzelf Chief editor Logistiek.nl en dat doet hij al ruim 40 jaar. 

Heres is o.a. verantwoordelijk voor de totstandkoming van het programma.